Onze producten
Ramen & deuren →
Modern, klassiek of landelijk; onze ramen en deuren maken elke woning af. De pluspunten van onze ramen en deuren: energiezuinig bouwen of verbouwen / altijd in België gemaakt; volledig op maat / met zorg geïnstalleerd door onze vaklui.
ramendeuren.png
Rolluiken →
Comfort en privacy, het hele jaar door. Rolluiken zijn veelzijdig; ze voorzien in thermische en akoestische isolatie, ze fungeren als zonwering en vormen een barrière tegen inbrekers. Je kan kiezen voor inbouwrolluiken, (voorzet)rolluiken met lintbediening, elektrische (voorzet)rolluiken of voorzetrolluiken met zonnepanelen (Solarbox).
rolluiken.png
Garagepoorten →
Een garagepoort bepaalt mee de uitstraling van jouw woning. Het is dus belangrijk dat: ze past binnen de bouwstijl van jouw (toekomstige) thuis / ze de koude buiten- en de warmte binnenhoudt / ze inbraakvertragend is, zodat jij je veilig voelt / ze gemakkelijk bedienbaar is. Heb jij er nog zo één nodig? Breng dan eens een bezoekje aan onze toonzaal of neem contact op om een afspraak bij U thuis te maken.
poorten.png
Zonwering: zonneschermen, screens en raamdeco. →
Zonwering; energiezuinige en natuurlijke verkoeling. Screens gebruik je om de hitte van de zon te weren zonder invallend daglichtverlies. Daarnaast fungeert deze esthetische vorm van zonwering ook als muggenhor en kan je kiezen voor 100% verduisterende screens voor je ramen in de slaapkamer. Onze screens zijn verkrijgbaar in een uitvoering met stang bediend, elektrisch bediend of met zonnepanelen. Zonneschermen zorgen voor schaduw op je terras, zodat je kan genieten van je tuin of terras tijdens het mooie weer. Het zonwerend doek zit opgerold in een compacte cassette en is daardoor beschermd tegen de weersinvloeden.
zonwering.png
Terrasoverkappingen, afdaken, veranda's en glazen schuifwanden. →
Leef meer buiten, het hele jaar door met een terrasoverkapping op maat.
terras.png

Bezoek onze showroom
en bekijk een selectie van ons aanbod

Mattheeusen & Zn
Stationsstraat 120
2910 Essen

Openingsuren

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

gesloten

9u-12u / 13u-17u

9u-12u / 13u-17u

9u-12u / 13u-17u

13u - 17u

gesloten

gesloten


Contacteer ons
voor een offerte of voor meer informatie

Onze producten Onze partners Contact